Bendiksen Entreprenør AS er en maskinentreprenørbedrift med 17 ansatte, som utfører det meste innen grunn og anleggsarbeid, samt spesialtransport. De har kontorer og verksted i Brønnøysund, men tar oppdrag over hele Nordland og Trøndelag.

Daglig leder, Vidar Bendiksen.
Daglig leder, Vidar Bendiksen.

– Vi begynte å se etter et nytt timeregistreringssystem for å få bedre oversikt, kjappere tilgang til forbrukte timer og materiell. Bedre dokumentasjon, sier daglig leder, Vidar Langås Bendiksen og fortsetter, – Det var ønskelig med et lettvint, oversiktlig og rimelig system, og vi hadde en meget bra prøveperiode, som svarte til forventningene.

Brukervennlighet i fokus

– Valget falt på 24onoff fordi det er lett å bruke, oversiktlig, og man får god oppfølging fra leverandør. Brukervennlighet, pris og support er viktig ved valg av leverandør, og det er noe vi fikk hos 24onoff, sier Vidar.

– Systemet gir god oversikt, og lett tilgang til diverse data. Danner et bra grunnlag for beregning av timeforbruk og mengder på nye oppdrag og anbud.

Enklere arbeidsdag for alle i bedriften

– Arbeidsdagen ble enklere fordi vi fikk bedre oversikt over timer og materiell. Oppdragdata ble lagret og ført umiddelbart, og fakturering kunne utføres rett etter endt oppdrag, eller enkelt etter en plan.

bendiksen entreprenør

Anbefaler 24onoff

– Vi er svært fornøyde med produktet, da det er både prisgunstig og lett å bruke. Dette har lettet arbeidsdagen i administrasjonen, så vel som hos de andre ansatte.

– Vi anbefaler produktet på det varmeste! sier Vidar avslutningsvis.

Lett å komme i gang, enkelt å bruke.

Få umiddelbar tilgang til systemet i 30 dager.

*Ingen krav til kredittkort i prøveperioden.