24onoff

Enkel og effektiv timeregistrering

Vi i 24onoff vil gi våre kunder det vi kaller den 25.timen i døgnet. Dette gjør vi ved å gi våre kunder en online verktøykasse fylt med tidsbesparende verktøy. Et av disse verktøyene er timeregistrering.

  • Enkel stoppeklokke, både på mobil app og datamaskin
  • Ikke mist fakturerbare timer.
  • Grunnlag for lønnskjøring.
  • Bruk som vedlegg til kunder når du fakturerer.
  • Bruk mindre tid på tidkrevende rutiner
  • "Snakker" med de andre produktene, som f.eks. Prosjektstyring.

24onoff tilbyr et komplett timeregistreringssystem som gir bedriften full kontroll på arbeidsdagen og timeforbruk på ulike oppgaver. Timeregistrering gjøres enkelt og effektivt fra både PC, smarttelefoner og nettbrett.

Trenger jeg et system for timeregistrering?

Vårt svar er naturligvis rungende ja! Når et slikt system er tatt i bruk viser våre tall at det er også våre kunder enige i. Man får et system som gjør timeregistreringen for din bedrift enklere, mer effektiv og ikke minst ryddigere. Dette gjelder både for ansatte og lederne i din organisasjon. Når arbeidsdagen eller oppgaven er ferdig registrerer man hva man har gjort, hvilke kunder eller prosjekt man har jobbet med, og hvilke timer som skal faktureres. På den måten får man løpende informasjon om hva det er blitt arbeidet med, og man mister ikke timer som skulle vært fakturert. Løsningen gir deg dermed full oversikt over alle førte timer på ansatte, kunder og prosjekter.

Når du så bruker mindre tid på tidkrevende rutiner, får du mer tid til å drive med det du er best på.

Tilpass funksjonaliteten etter dine behov

Vårt timeregistreringssystem er bygget opp for å være så enkelt og effektivt som mulig. Vi ønsker at denne registeringen skal være enkel for alle uten nevneverdig opplæring. Derfor er det i utgangspunktet lagt opp til at et minimalt antall punkter må fylles ut av de ansatte.

Imidlertid vet vi at ulike bedrifter naturligvis har ulike behov. Derfor kan selskapene selv velge å legge til flere punkter i timeregistreringen. Typiske tilleggs punkter er for eksempel arbeidstyper, overtid, reisetillegg og private utlegg.

Rapporter og timelister

Når man har tatt i bruk timeregistreringen kan man når som helst enkelt ta ut gode rapporter som kan benyttes til spesifisert fakturavedlegg, timeliste, prosjektsfremdrift eller lønnskjøring. Rapportene kan du hente ut i både PDF- og Excel-format slik at det blir mest mulig fleksibelt for deg.

I Forskrift om bokføring stilles det krav om dokumentasjon av arbeidede timer. For tjenesteytende næringer hvor vederlaget er basert på tidsforbruk skal utførte timer dokumenteres. Timene skal spesifiseres pr. dag på de enkelte kunder/oppdrag. Dette gjelder også i tilfeller hvor det er avtalt fast pris. Alt dette hjelper timeregistreringssystemet fra 24onoff deg med, på en enkel, ryddig og effektiv måte.

Pris

Alle produktene fra 24onoff er inkludert i månedsprisen på kr. 60,- per bruker.

Er du fortsatt usikker på om et din bedrift trenger et slikt system, eller om 24onoff har det riktige systemet koster det ikke en krone å prøve. Registrer deg for en gratis prøveperiode i skjemaet opp til høyre. Da kan du helt kostnadsfritt og uten noen form for forpliktelser prøve ut 24onoff i 30 dager.

Timeregistrering

Timeregistrering

Personalliste

Personalliste

Prosjektstyring

Prosjektstyring

Fravær

Fravær og ferie

Booking

Booking

Kompetanse

Kompetanse