meny

Enkel og effektiv timeregistrering

 

Oversiktlige timelister: Full oversikt med kunder, prosjekter, timer og tillegg.

Lønnsomt: Du slipper å miste fakturerbare timer.

Enkelt: Du sparer tid og penger, systemet er klart til bruk.

Trygt: Alt lagres i skyen og er tilgjengelig fra både nett og mobil.

Billig: Månedspris på kun kr. 60,- per bruker. Det er såklart gratis og uforpliktende å prøve!

Gratis kundestøtte: Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang.

Prøv gratis nå

Les mer

  • Enkel stoppeklokke, både på mobil app og datamaskin
  • Kontroll over fakturerbare timer
  • Grunnlag for lønnskjøring
  • Oversiktlige vedlegg til kunder når du fakturerer
  • Spar tid på tidkrevende rutiner
  • Hver enkelt ansatt kan velge mellom norsk, svensk, dansk, polsk, engelsk og tysk språkinnstilling
  • «Snakker» med de andre produktene, som f.eks. Prosjektstyring

24onoff tilbyr et komplett timeregistreringssystem som gir bedriften full kontroll på arbeidsdagen og timeforbruk på ulike oppgaver. Timeregistrering gjøres enkelt og effektivt fra både PC, smarttelefoner og nettbrett.

Trenger jeg et system for timeregistrering?

Vårt svar er naturligvis et rungende ja! Tall fra kunder som har tatt i bruk vårt timeregistreringssystem viser at de også er enige. Timeregistreringssystemet fra 24onoff gjør timeregistreringen for din bedrift enklere, mer effektiv og ikke minst ryddigere. Dette gjelder både for ansatte og ledere i din organisasjon.
Når du så bruker mindre tid på tidkrevende rutiner, får du mer tid til å drive med det du er best på.

Du skal ikke glemme mange fakturerbare minutter i løpet av en dag før det blir dyrt. Med 24onoff på mobilen kan du og din bedrift få registrert timene med det samme, og hindre at dyrebare minutter forsvinner.

 

Enkel og trygg timeregistrering

Når arbeidsdagen eller oppgaven er ferdig, registrerer man enkelt hva man har gjort, hvilke kunder eller prosjekt man har jobbet med, og hvilke timer som skal faktureres. På den måten får man løpende informasjon om hva det er blitt arbeidet med, og man mister ikke timer som skulle vært fakturert. Løsningen gir deg dermed full oversikt over alle førte timer på ansatte, kunder og prosjekter.

Tilpass funksjonaliteten etter dine behov

Vårt timeregistreringssystem er bygget opp for å være så enkelt og effektivt som mulig. Timeregistreringen skal være enkel for alle å bruke, og skal ikke kreve nevneverdig opplæring. Derfor er det i utgangspunktet lagt opp til et minimalt antall punkter som må fylles ut av de ansatte.
Vi vet likevel at ulike bedrifter har ulike behov, så derfor kan du selv velge å legge til flere punkter i timeregistreringen. Typiske tilleggspunkt er for eksempel ulike arbeidstyper, overtid, reisetillegg og private utlegg.

Rapporter og timelister

Når du har tatt i bruk timeregistreringen, kan du når som helst enkelt ta ut gode rapporter som kan brukes til spesifiserte fakturavedlegg, timelister, oversikt over prosjektsfremdrift eller lønnskjøring. Rapportene kan du hente ut i både PDF- og Excel-format, alt etter hva som passer deg best.
I Forskrift om bokføring stilles det krav om dokumentasjon på arbeidede timer. For tjenesteytende næringer hvor vederlaget er basert på tidsforbruk, skal utførte timer dokumenteres. Timene skal spesifiseres pr. dag på de enkelte kunder og oppdrag. Dette gjelder også i tilfeller hvor det er avtalt en fast pris. Timeregistreringssystemet fra 24onoff hjelper deg med alt dette, på en enkel, ryddig og effektiv måte.

Pris

Alle produktene fra 24onoff er inkludert i månedsprisen på kr. 60,- per bruker. Det er ingen oppstartskostnader eller andre skjulte kostnader.
Er du fortsatt usikker på om et din bedrift trenger et slikt system, eller om 24onoff har det riktige systemet koster det ikke en krone å prøve. Registrer deg for en gratis prøveperiode i skjemaet til høyre. Da kan du helt kostnadsfritt og uten noen form for forpliktelser prøve ut 24onoff i 30 dager.

Prøv gratis nå

Til toppen