meny

Enkel og effektiv timeregistrering

Oversiktlige timelister: Full oversikt over kunder, prosjekter, timer og tillegg.

Lønnsomt: Du slipper å miste fakturerbare timer.

Enkelt: Du sparer tid og penger, systemet er klart til bruk uten installasjon.

Trygt: Alt lagres i skyen og er tilgjengelig fra både nett og mobil. Våre servere sikkerhetskopieres daglig.

Billig: Månedpris på kun kr. 60,- per bruker. Ingen oppstartsavgift eller andre kostnader.

Gratis kundestøtte: Vi hjelper deg når du trenger det, både på telefon, chat og e-post.

Prøv gratis nå

Les mer

 

24onoff tilbyr et komplett timeregistreringssystem som gir bedriften full kontroll på arbeidsdagen og timeforbruk på ulike oppgaver. Timeregistrering gjøres enkelt og effektivt fra både PC, smarttelefoner og nettbrett.

  • Bruk stoppeklokken eller registrer timene manuelt, både på mobil app og datamaskin.
  • Kontroll over fakturerbare timer. Merk timer som skal faktureres og som har blitt fakturert.
  • Grunnlag for lønnskjøring. Se og eksporter timelister for ansatte i både PDF- og Excel-format.
  • Oversiktlige vedlegg til kunder når du fakturerer, komplett med din logo og full arbeidsrapport.
  • Spar tid på tidkrevende rutiner. Timelister sortert på kunder, prosjekter og ansatte er ferdig summerte når du trenger de.
  • Hver enkelt ansatt kan velge mellom norsk, svensk, dansk, polsk, engelsk og tysk språkinnstilling

Passer for alle bedrifter

24onoff har kunder i mange forskjellige bransjer. Fellesnevneren er at de alle trenger et system som er enkelt og trygt å bruke.

Trykk på bransjene for å lese om hvordan 24onoff oppfyller deres behov i en travel og hektisk hverdag.

Trenger jeg et system for timeregistrering?

Timeregistreringssystemet fra 24onoff gjør timeregistreringen for din bedrift enklere, mer effektiv og ikke minst ryddigere. Dette gjelder både for ansatte og ledere i din organisasjon.
Når du så bruker mindre tid på tidkrevende rutiner, får du mer tid til å drive med det du er best på.

Du skal ikke glemme mange fakturerbare minutter i løpet av en dag før det blir dyrt. Med 24onoff på mobilen kan du og din bedrift få registrert timene med det samme, og hindre at dyrebare minutter forsvinner.

Enkel og trygg timeregistrering

Når arbeidsdagen eller oppgaven er ferdig, registrerer man enkelt hva man har gjort, hvilke kunder eller prosjekt man har jobbet med, og hvilke timer som skal faktureres. På den måten får man løpende informasjon om hva det er blitt arbeidet med, og man mister ikke timer som skulle vært fakturert. Løsningen gir deg dermed full oversikt over alle førte timer på ansatte, kunder og prosjekter.

Tilpass funksjonaliteten etter dine behov

Vårt timeregistreringssystem er bygget opp for å være så enkelt og effektivt som mulig. Timeregistreringen skal være enkel for alle å bruke, og skal ikke kreve nevneverdig opplæring. Derfor er det i utgangspunktet lagt opp til et minimalt antall punkter som må fylles ut av de ansatte.
Vi vet likevel at ulike bedrifter har ulike behov, så derfor kan du selv velge å legge til flere punkter i timeregistreringen. Typiske tilleggspunkt er for eksempel ulike arbeidstyper, overtid, reisetillegg og private utlegg.

Rapporter og timelister

Når du har tatt i bruk timeregistreringen, kan du når som helst enkelt ta ut gode rapporter som kan brukes til spesifiserte fakturavedlegg, timelister, oversikt over prosjektsfremdrift eller lønnskjøring. Rapportene kan du hente ut i både PDF- og Excel-format, alt etter hva som passer deg best.
I Forskrift om bokføring stilles det krav om dokumentasjon på arbeidede timer. For tjenesteytende næringer hvor vederlaget er basert på tidsforbruk, skal utførte timer dokumenteres. Timene skal spesifiseres pr. dag på de enkelte kunder og oppdrag. Dette gjelder også i tilfeller hvor det er avtalt en fast pris. Timeregistreringssystemet fra 24onoff hjelper deg med alt dette, på en enkel, ryddig og effektiv måte.

Pris

Alle produktene fra 24onoff er inkludert i månedsprisen på kr. 60,- per bruker. Det er ingen oppstartskostnader eller andre skjulte kostnader.
Er du fortsatt usikker på om et din bedrift trenger et slikt system, eller om 24onoff har det riktige systemet koster det ikke en krone å prøve. Registrer deg for en gratis prøveperiode i skjemaet til høyre. Da kan du helt kostnadsfritt og uten noen form for forpliktelser prøve ut 24onoff i 30 dager.

Prøv gratis nå

Til toppen