24onoff-appen på Android og iOS

The 24onoff mobile app

Med 24onoff på mobilen har du et kraftig og brukervennlig verktøy som gjør det enkelt å fange timer, dokumentasjon og hendelser når man er borte fra kontoret. 24onoff-appen er tilgjengelig på alle Android- og iPhone-modeller, og den har et lettfattelig design som alle kan bruke uten behov for opplæring.

Hva kan man gjøre med appen?

Med 24onoff-appen kan man: - Registrere arbeidstid (fakturerbar eller intern), overtid, vareforbruk, reise, kommentarer og mer. Enten med hjelp av stoppeklokke eller i ettertid. - Holde oversikt over egne timelister og registrerte timer. - Registrere fravær og ferieønsker. - Laste opp bilder og registrere avvik på prosjekter. - Opprette nye kunder og prosjekter (krever Administrator- eller Moderator-rolle). - Få varsel når du blir tildelt et avvik eller bilde, eller når ditt fravær eller ferieønske blir godkjent.Administratorer blir varslet hver gang noen registrerer fravær og ferie, som da må godkjennes.

Minimal databruk og offline-modus

24onoff-appen har automatisk offline-modus. Alt lagres lokalt på telefonen, og synkroniseres neste gang brukeren åpner appen med nettilgang. Appen bruker minimalt med mobildata ved normal bruk (bildeopplasting vil naturligvis bruke litt mer).

Hvordan logger jeg meg inn i appen?

Du logger deg inn i appen med samme e-postadresse og passord som på web-løsningen av 24onoff. Appen husker din innlogging neste gang du åpner appen, så du slipper å skrive inn brukernavn og passord hver gang. Ansatte får tilsendt innloggingsdetaljer på e-post når de blir lagt inn på firmakontoen av en administrator.

Er appen oversatt til andre språk?

I likhet med 24onoff på nett, er appen også tilgjengelig på andre språk. I skrivende stund er 24onoff oversatt til Norsk, Engelsk, Polsk, Litauisk og Tysk. Appen oversettes automatisk til et støttet språk - basert på systemspråket man har satt på egen mobil.

Hvor laster jeg ned appen?

24onoff applikasjonen kan lastes ned gratis både for Android og iPhone. Du finner den ved å søke etter "24onoff" i Google Play eller App Store på din mobil.