Guide - Timeregistrering i 24onoff | 24onoff AS

Timeregistrering

Timeregistrering er en stor del av 24onoff. Se hvordan du registrerer timer på nett og mobil med stoppeklokke, eller manuelt når jobben er ferdig.

#1 - Timeregistrering

Registrering av arbeidstimer på kunder og/eller prosjekter (valgfritt) gjøres enkelt ved hjelp av vår app på mobil og nettbrett, eller via nettleseren.

Man kan registrere timer når jobben er ferdig, eller ved hjelp av en stoppeklokke som husker når du startet, og fyller inn klokkeslett automatisk ved stopp. Når stoppeklokken går hos brukerne, kan administrator følge med i sanntid fra nettleseren sin.

Ved å tilpasse kontoen, kan man i tillegg til timer også registrere overtid, reise (tid og lengde), ubetalt lunsj, utlegg, vareforbruk, og kommentarer.

Hjelpesenteret: Registrere overtid - Registrere ubetalt lunsj

Norges raskeste kundestøtte står klare til å hjelpe

Vår kundestøtte er gratis for alle, og veldig lett å komme i kontakt med. Bare trykk på chat-ikonet nede til høyre, ring oss på 95 45 67 40, eller send en e-post til support@24onoff.com.

Kom i gang med en løsning som dekker dine behov

Snakk med en 24onoff-ekspert som viser deg løsningen og setter opp din konto basert på deres behov, slik at du får mest mulig ut av din prøveperiode.