Bendiksen Entreprenør har kontroll med 24onoff timeregistrering

Bendiksen Entreprenør AS er en maskinentreprenørbedrift med over 20 ansatte, som utfører det meste innen grunn og anleggsarbeid, samt spesialtransport. De har opplevd stor vekst de siste årene, og 24onoff hjelper de med å holde kontroll over alle prosjekter og timelister.   – Vi begynte å se etter et nytt timeregistreringssystem for å få bedre oversikt, kjappere tilgang til forbrukte timer og materiell. Bedre dokumentasjon, sier daglig leder, Vidar Langås Bendiksen. Brukervennlig timeregistreringssystem Systemet måtte være lett å komme i gang med, både for de på kontoret og de ute i felten, uten behov for tidkrevende opplæring. - Det var ønskelig med et lettvint, oversiktlig og rimelig system, og vi hadde en meget bra prøveperiode, som svarte til forventningene, sier Vidar, og fortsetter, - Valget falt på 24onoff fordi det er lett å bruke, oversiktlig, og man får god oppfølging fra leverandør. Brukervennlighet, pris og support er viktig ved valg av leverandør, og det er noe vi fikk hos 24onoff. Enklere arbeidsdag for alle i bedriften For utearbeiderne er det enklere å registrere utført arbeid med en gang med hjelp av telefonen, og på kontoret er timelister og prosjektoversikt få museklikk unna. - Systemet gir god oversikt, og lett tilgang til diverse data. Danner et bra grunnlag for beregning av timeforbruk og mengder på nye oppdrag og anbud. - Arbeidsdagen ble enklere fordi vi fikk bedre oversikt over timer og materiell. Oppdragdata ble lagret og ført umiddelbart, og fakturering kunne utføres rett etter endt oppdrag, eller enkelt etter en plan, sier Vidar videre. Anbefaler 24onoff Det er lett å se at 24onoff har gjort bedriften mer effektiv, da timeforbruk på papirarbeid er kraftig redusert. Verdifull tid som kan brukes på andre viktige oppgaver. - Vi er svært fornøyde med produktet, da det er både prisgunstig og lett å bruke. Dette har lettet arbeidsdagen i administrasjonen, så vel som hos de andre ansatte. - Vi anbefaler produktet på det varmeste! sier Vidar avslutningsvis.

Daglig leder, Vidar Bendiksen
Daglig leder, Vidar Bendiksen
Timeregistrering mobil

Bendiksen Entreprenør har kontroll med 24onoff timeregistrering

Bendiksen Entreprenør AS er en maskinentreprenørbedrift med over 20 ansatte, som utfører det meste innen grunn og anleggsarbeid, samt spesialtransport. De har opplevd stor vekst de siste årene, og 24onoff hjelper de med å holde kontroll over alle prosjekter og timelister.   – Vi begynte å se etter et nytt timeregistreringssystem for å få bedre oversikt, kjappere tilgang til forbrukte timer og materiell. Bedre dokumentasjon, sier daglig leder, Vidar Langås Bendiksen. Brukervennlig timeregistreringssystem Systemet måtte være lett å komme i gang med, både for de på kontoret og de ute i felten, uten behov for tidkrevende opplæring. - Det var ønskelig med et lettvint, oversiktlig og rimelig system, og vi hadde en meget bra prøveperiode, som svarte til forventningene, sier Vidar, og fortsetter, - Valget falt på 24onoff fordi det er lett å bruke, oversiktlig, og man får god oppfølging fra leverandør. Brukervennlighet, pris og support er viktig ved valg av leverandør, og det er noe vi fikk hos 24onoff.

Timeregistrering pc og mobil

Enklere arbeidsdag for alle i bedriften For utearbeiderne er det enklere å registrere utført arbeid med en gang med hjelp av telefonen, og på kontoret er timelister og prosjektoversikt få museklikk unna. - Systemet gir god oversikt, og lett tilgang til diverse data. Danner et bra grunnlag for beregning av timeforbruk og mengder på nye oppdrag og anbud. - Arbeidsdagen ble enklere fordi vi fikk bedre oversikt over timer og materiell. Oppdragdata ble lagret og ført umiddelbart, og fakturering kunne utføres rett etter endt oppdrag, eller enkelt etter en plan, sier Vidar videre. Anbefaler 24onoff Det er lett å se at 24onoff har gjort bedriften mer effektiv, da timeforbruk på papirarbeid er kraftig redusert. Verdifull tid som kan brukes på andre viktige oppgaver. - Vi er svært fornøyde med produktet, da det er både prisgunstig og lett å bruke. Dette har lettet arbeidsdagen i administrasjonen, så vel som hos de andre ansatte. - Vi anbefaler produktet på det varmeste! sier Vidar avslutningsvis.

Er du klar for å prøve 24onoff?

Du er bare et lite minutt unna en gratis og uforpliktende prøveperiode

Prøv 14 dager gratis nå

Eller bare litt nysgjerrig?

Prøv vår interaktive demo eller se hvor lite 24onoff vil koste for din bedrift

Er du klar for å prøve 24onoff?

Du er bare et lite minutt unna en gratis og uforpliktende prøveperiode

Prøv 14 dager gratis nå