Murerfirma Thor Aune AS er et middels stort firma som jobber med alt av mur og flisarbeid. De har i dag 8 ansatte, og har brukt 24onoff siden 2012. 

 

– Vi ønsket å forenkle dette med timelister, sier daglig leder, Johannes Korshavn, og fortsetter, – Det gikk mye tid på å samle inn timelister hver måned og for timebaserte prosjekter. Vi var på utkikk etter et system som var enkelt å bruke, og som ikke inneholdt mer enn det vi hadde bruk for.

Bidro til å forme systemet

– Prøveperioden fungerte meget bra. Vi var tidlig ute med å prøve systemet, og følte at de tilbakemeldingene vi ga ble etterfulgt.

– Vi valgte 24 onoff fordi det ga oss det vi var ute etter. Et enkelt og oversiktlig program som både jeg på kontoret og brukerne ute får til å bruke uten kompliserte kurs og opplæring. Prisen hadde selvfølgelig noe å si, og her kan vi virkelig si at vi får valuta for pengene.

Utfakturerer mye raskere

– Vi føler oss mer proffe nå som vi har 24onoff. Jeg som sitter på kontoret har bestandig full oversikt over hvor mange timer og på hvilke plasser ansatte har jobbet. På jobber som er timebaserte og der det kreves dokumentasjon av timer ser jeg at vi får utfakturert mye raskere.

– Det er enkelt å finne timer for hvert enkelt prosjektet, og vi har god oversikt over fravær, ferie, overtid osv, men den største fordelen er at vi får være mer effektive.

Passer veldig godt for håndverkere

– Det er viktig for oss at leverandører har forstått hva vi er ute etter, og pris er også viktig.

– Vi synes 24onoff har virkelig forstått hva vi håndverkere er ute etter angående timeregistrering. Et enkelt og rimelig program som kun omhandler det vi er på utkikk etter, sier Johannes avslutningsvis.