Om 24onoff | Timer, KS & HMS | 24onoff AS

Hvem er 24onoff?

Litt om hvem vi er, hvor vi har vært og hvor vi skal

Dedikert gjeng med fokus på det lille ekstra

24onoff holder til i en nyoppusset brygge langs Nidelven i Trondheim sentrum, hvor vi hver dag jobber for å gjøre arbeidsdagen enklere for våre kunder.

Enten det er forbedringer i systemet eller å hjelpe våre kunder og testbrukere med svar på spørsmål - vi gir alltid det lille ekstra for å tilby den beste løsningen og servicen for norske bedrifter. Noe våre fornøyde kunder kan bekrefte.

Bygget på reelle behov

Vår historie er like enkel som den er kort; En byggherre og investor pusset opp et kontorbygg på Heimdal i Trondheim, og fikk førstehåndserfaring med de daglige utfordringene som møter håndverkere når det kommer til dokumentasjon og prosjektoversikt.

Etter samtaler med flere håndverkere ble det avdekket at de tilgjengelige løsningene var enten overkompliserte eller overpriset, ofte begge.

Noen år senere, i 2012, ble første versjon av 24onoff lansert, systemet som skulle gjøre arbeidsdagen enklere for de som er påkrevd å føre timelister. Det var vårt fokus da, og det er det fortsatt den dag i dag.

Splitter ny versjon lansert i 2017

Heldig som vi er, har vi veldig mange dedikerte kunder som hver dag gir oss gode innspill og tilbakemeldinger på hvordan systemet kan bli bedre.

Vi har loggført alle idéer fra dag én, og i januar 2017 så vi endelig lanseringen av "24onoff 2.0", et raskere og mer moderne system bygget "fra scratch", som videreførte brukervennligheten vi er blitt kjent for.

Med denne nye plattformen på plass gjorde vi det samtidig lettere for oss selv å videreutvikle systemet, noe som reflekteres i alle oppdateringer vi har lansert siden.

En spennende framtid i vente

24onoff er i stadig vekst, både i antall ansatte og funksjoner, og vi ser fram til å lansere spennende nye funksjoner og integrasjoner i tiden som kommer.

Med vennlig hilsen,
24onoff-teamet

Kom i gang med en løsning som dekker dine behov

Snakk med en 24onoff-ekspert som viser deg løsningen og setter opp din konto basert på deres behov, slik at du får mest mulig ut av din prøveperiode.