Aktiva Solsiden AS + 24onoff

Partnerinfo

Kundene våre befinner seg innenfor flere ulike bransjer, f.eks. butikk, eiendomsforvaltning, helse, håndverk og restaurantdrift for å nevne noen. De varierer også i selskapstype og størrelse og er alt fra enkeltpersonforetak til mellomstore bedrifter.

For noen av kundene er vi totalleverandør av økonomi- og regnskapstjenester, mens for andre utfører vi kun de tradisjonelle regnskapstjenestene.

Vi teller i alt 12 personer som tilsammen har vi bred kompetanse og erfaring fra ulike bransjer og bedriftstyper, både små og store.

Vi har lang erfaring fra økonomi og regnskap men også fra et kontroll og rapporteringsperspektiv. Vi er engasjerte og dedikerte og gir det lille ekstra for at du som kunde skal få den oppfølgingen akkurat du har behov for.

Logoen vår symboliserer i stor grad hva vi som partner ønsker å være, der symbolet former en A og symboliserer Aktiva Solsiden som en støttespiller for kunden, en støttepilar som leder kunden i riktig retning, altså oppover og frem. Den utstråler seriøsitet og enkelhet, fordi kundeforholdet skal være nettopp dette, enkelt, forutsigbart og likevel seriøst.

Den grønne fargen forsterker en positiv vekst og retning, samtidig som den bærer den papirløse arbeidsverdenen vi har. Gråfargen representerer seriøsitet, kompetanse og stødighet. Vi ønsker å være en god støttespiller og rådgiver for deg og bidra til å se både utfordringer og muligheter i og for din bedrift.

Tjenestene de tilbyr:

Økonomisk rådgivning

Etablering av selskap

Årsoppgjør, mm.

Juridisk rådgivning

Samarbeidet med 24onoff

24onoff tilbyr bistand med markedsføring av selskapet. For å øke oppmerksomheten rundt firmaet både innad i firmaet og utad mot kunder og pot. nye medarbeidere.

Hvem er 24onoff?

Trondheimsbaserte 24onoff har som mål å gjøre digitalisering enkelt. Med dette som fokus har de laget rask og brukervennlig timeføring og prosjektstyring på nett og mobil.

Med enkle løsninger og gratis kundestøtte for alle, er 24onoff på få år blitt en trygg favoritt for norske bedrifter.

Prøv hele systemet med alle ansatte.
100% gratis og uforpliktende