Devold consulting + 24onoff

Partnerinfo

Devold Consulting er et autorisert regnskapskontor i Bergen med forretningsadresse Tertnesflaten 2 i Åsane.

Selskapet er 8 ansatte og har drevet med regnskap og økonomitjenester siden 1979. De leverer regnskaps- og rådgivningstjenester til bedrifts- og privatmarkedet i Bergen og omliggende kommuner.

Tjenestene de tilbyr:

Regnskap

Etablering av selskap

Årsoppgjør, mm.

Samarbeidet med 24onoff

Devold Consulting tilbyr en rekke ulike tjenester for sine kunder. Felles for alle er at de ønsker å være en forretningspartner, som kan være med å hjelpe bedriftene fremover. Dette innbærer alt fra å følge med på trender, til å forstå hvilke muligheter disse byr på og hvordan de kan bli utnyttet av den enkelte.

Som partner med 24onoff kan Devold Consulting tilby Norges enkleste system for digitale timelister. Dette er med å hjelpe deres kunder å få bedre kontroll over påløpte timer, til eksempelvis lønn, fakturering eller internkontroll. Samtidig er de sikre på at kundene får tett oppfølging og hjelp, av dyktige medarbeidere i 24onoff.

Hvem er 24onoff?

Trondheimsbaserte 24onoff har som mål å gjøre digitalisering enkelt. Med dette som fokus har de laget rask og brukervennlig timeføring og prosjektstyring på nett og mobil.

Med enkle løsninger og gratis kundestøtte for alle, er 24onoff på få år blitt en trygg favoritt for norske bedrifter.

Prøv hele systemet med alle ansatte.
100% gratis og uforpliktende