Partnerinfo

Regnskapshus 24 AS er ditt lokale regnskapskontor som gir profesjonell bistand innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning for mindre og mellomstore bedrifter.

Regnskapshus 24 AS ble etablert i 2015 av Reinhard Witt. Han er Sivilagronom og autorisert Regnskapsfører, og har lang erfaring innen regnskap for enkeltpersonenforetak og aksjeselskaper.

Regnskapshus 24 AS tilbyr regnskapstjenester lokalt og på nett til rimelige priser og vi kan raskt gi deg et tilbud. Vi benytter moderne regnskapssystemer som 24SevenOffice, NettLønn, Total Årsoppgjør, Sticos Regnskapsmetodikk som kvalitetssikringsverktøy og Sticos Rapportering som rapporteringstool slik at du til enhver tid kan få oversikt over din økonomisk situasjon og/eller du kan ta del av jobben selv f.eks. fakturere selv.

Er du bonde bruker vi Agro Økonomi hvor du få tilgang gjennom Agro24 for å få tilgang til fakturamodulen og din økonomioversikt. Vi er registrert i Landbrukets Dataflyt slik at vi kan importere dine avregninger direkte.

Jobber du allerede med Fiken eller Visma eAccounting og ønsker å fortsette så kan du enkelt opprette en samarbeidsavtale med oss. Disse systemer er også integrert i våre andre systemer.

Tjenestene de tilbyr:

Etablering av selskap

Regnskap

Økonomisk rådgivning

Samarbeidet med 24onoff

24onoff bidrar med kompetente tjenester og merverdi både for oss og kundene våre.

Hvem er 24onoff?

Trondheimsbaserte 24onoff har som mål å gjøre digitalisering enkelt. Med dette som fokus har de laget rask og brukervennlig timeføring og prosjektstyring på nett og mobil.

Med enkle løsninger og gratis kundestøtte for alle, er 24onoff på få år blitt en trygg favoritt for norske bedrifter.

Prøv hele systemet med alle ansatte.
100% gratis og uforpliktende