Brukervennlig system - brukervennlig pris

Månedlig eller Årlig abonnement
Ingen etableringsgebyr
EHF, E-post, eller Betalingskort

24onoff koster kun 90 kr/mnd pr lisens, som gir tilgang til hele systemet.Du kan velge mellom månedlig eller årlig abonnement, og det er lett å legge til ekstra sesongarbeidere for korte perioder.

24onoff koster kun 90 kr/mnd pr lisens, som gir tilgang til hele systemet. Du kan velge mellom månedlig eller årlig abonnement, og det er lett å legge til ekstra sesongarbeidere for korte perioder.

Inkludert i prisen får du alle våre funksjoner - helt fri for begrensninger

Timeregistrering
Vareforbruk / Massetransport
Reiseregistrering
Prosjektstyring
Avvikshåndtering
Bildedokumentasjon
Ubegrenset lagringsplass
Fraværsregistrering
Ferieplanlegger
Lønnsarter
Visma Lønn integrasjon (flere er på vei)
Faktura- og lønnsgrunnlag i PDF, Excel og CSV-format
Firmalogo i PDF-rapportene
Gratis app for Android og iPhone
Gratis, ubegrenset kundestøtte

Det brukervennlige valget for norske bedrifter - siden 2012

pris-kunde-bygg1

"Vi opplevde prøveperioden med 24onoff som veldig grei for å teste ut systemet både for administrasjon og tømrerne før man binder seg opp mot leverandøren. Det er også veldig greit med online chat – man får hjelp med en gang man har behov for det!"

THOMAS ROM | Bygg 1 Lyngdal

pris-kunde-loten

"Vi fikk den hjelpen vi trengte. Vi så på noen andre alternativer, men landet på 24onoff. For mitt firma er dette et enkelt system som både jeg forstår, og ikke minst mine ansatte." Systemet fungerer, og det er support når jeg trenger det. Jeg har bedre oversikt, og det er enkelt å finne timene for alle ansatte,"

RAYMOND BERGET | Løten Malerverksted

pris-kunde-lijo

"Vi er veldig fornøyde med overgangen til 24onoff. Vi har vært gammeldags og brukt timelister på papir siden oppstarten – noe som jo er litt dumt når vi nå ser hvor mye tid og penger vi sparer på å gjøre det digitalt. 24onoff er jo et veldig enkelt system å bruke både for de ute i feltet, og for oss på kontoret, og det er nok derfor prøveperioden gikk så greit som den gjorde."

JON EINAR HERJE | Li-Jo Renhold

pris-kunde-bendiksen

"Valget falt på 24onoff fordi det er lett å bruke, oversiktlig, og man får god oppfølging. Brukervennlighet, pris og support er viktig ved valg av leverandør, og det er noe vi fikk hos 24onoff." Vi er svært fornøyde med 24onoff, da det er både prisgunstig og lett å bruke. Dette har lettet arbeidsdagen i administrasjonen, så vel som hos de andre ansatte. Vi anbefaler produktet på det varmeste!"

VIDAR BENDIKSEN | Bendiksen Entreprenør

Prøv 24onoff nå - helt gratis i 14 dager

100% uforpliktende - Krever ikke kredittkort - Stopp når som helst