Stolt leverandør for 7500+ daglige brukere

stjerner - av vurderinger

Se alle kundevurderingene >

Hvorfor timelister fra 24onoff?

Raskt ogenkelt

Raskt og enkelt

hurtighet

Vi er kjent for brukervennlige verktøy som alle kan bruke uten opplæring.

Oversatt tilflere språk

Oversatt til flere språk

translations

Norsk, Engelsk, Polsk, Litauisk og Tysk - med flere på vei.

Godkjent avArbeidstilsynet

Godkjent av Arbeidstilsynet

godkjent-arbeidstilsynet

Timelister fra 24onoff oppfyller krav om dokumentasjon av medgått tid.

Gratiskundestøtte

Gratis kundestøtte

kundestøtte

Med en svartid på under minuttet er hjelpen aldri langt unna.

"24onoff er et veldig enkelt system å bruke både for de ute i feltet og for oss på kontoret, og det er nok derfor prøveperioden gikk så bra som den gjorde." JON EINAR HERJE | Li-Jo Renhold. Les mer >

Timeliste-app for alle mobiler

Selvforklarende design - ingen opplæring nødvendig

Timeliste app for android og ios

Raskere, smartere registreringEnten du bruker stoppeklokke, velger klokkeslett manuelt eller bare skriver antall tid - 24onoff gjør det enkelt å registrere arbeid med hjelp av kunde- og prosjektsøk, 5 sist brukte, og masse mer.

God oversikt over egne timelisterEn tydelig dags- og ukesoppsummering gjør det lett å se hva du har registrert, og hva du kan ha glemt.

Minimal databruk og Offline-modus24onoff-appen bruker minimalt med mobildata - men kan også brukes offline. Det fører til ubetydelige kostnader for deg og dine ansatte.

Timeliste app for android og ios
Timeliste-app-bilde-pushvarsel
Timeliste-app-bilde-pushvarsel

Last opp bilder og registrer avvikGrundig dokumentasjon og enkel tilgang på historikk er kritisk, og et bilde sier mer enn tusen ord. Derfor har alle våre brukere ubegrenset lagringsplass.

Påminnelse hvis du glemmer å registrere24onoff-appen passer på at ingen fakturerbare timer går tapt, takket være et lite varsel på mobilen din hver ettermiddag hvis du har glemt å føre timer.

Tilgjengelig på flere språk og alle mobiler24onoff appen kan lastes ned gratis på alle Android og iOS-mobiler, og hele systemet er tilgjengelig på Norsk, Engelsk, Polsk, Litauisk og Tysk - med flere språk på vei.

quote-fretre

"Vi valgte 24onoff på grunn av enkelhet og pris, og følte at både prøveperioden og systemet var enkelt og oversiktlig i alle ledd." Andre Lie | Fredrikstad Trebygg. Les mer >

Timelister på nett - i formatet du trenger

Ferdigbehandlet faktura- og lønnsgrunnlag - tilgjengelig med et lite klikk

Timeliste-Last-ned-rapport-zoom-gradient

Tilpass innhold og last ned i ønsket formatVår verktøylinje på nett gjør det lett for deg å behandle registreringer og laste ned timelistene du trenger - uten kompromiss.

Lønnsarter og Visma LønnMed hjelp av lønnsarter og Visma Lønn-integrasjon er lønnskjøring en smal sak i 24onoff - og vi har flere integrasjoner på vei.

Godkjent av ArbeidstilsynetIkke la en kontroll stoppe arbeidet. Timelister fra 24onoff er gyldig dokumentasjon av utført arbeid, og har reddet dagen for mange av våre brukere.

timeregistrering-nett-last-ned-rapport-zoom-mobil
quote-ben-gray-93x93

"Vi er svært fornøyde med systemet, da det både er prisgunstig og lett å bruke. Vi anbefaler 24onoff på det varmeste." VIDAR BENDIKSEN | Bendiksen Entreprenør. Les mer >

Prøv enklere timelister nå - helt gratis i 14 dager

100% uforpliktende - Krever ikke kredittkort - Stopp når som helst