Stolt leverandør for 7500+ daglige brukere

stjerner - av vurderinger

Se alle kundevurderingene >

Hvorfor timeregistrering fra 24onoff?

Raskt ogenkelt

Raskt og enkelt

hurtighet

Vi er kjent for brukervennlige verktøy som alle kan bruke uten opplæring.

Oversatt tilflere språk

Oversatt til flere språk

translations

Norsk, Engelsk, Polsk, Litauisk og Tysk - med flere på vei.

Dagligpåminnelse

Daglig påminnelse

varsel-mobil

Automatisk varsel på mobilen hvis man har glemt å føre timer.

Gratiskundestøtte

Gratis kundestøtte

kundestøtte

Med en svartid på under minuttet er hjelpen aldri langt unna.

"24onoff sparer oss mye tid og penger, og det er blitt ekstremt mye enklere for oss og regnskapskontoret vårt." JON EINAR HERJE | Li-Jo Renhold. Les mer >

Timeregistrering app som setter standarden

Full av muligheter - perfekt for hektiske arbeidsdager

Timeregistrering-app-oversikt-overtid-utlegg

Registrer manuelt eller med stoppeklokkeDu kan velge klokkeslett eller bare skrive antall timer og minutter, så vil appen gjøre resten. Appen har også en stoppeklokke som kan ta seg av tidspunktene.

Søkefelt og "fem sist brukte" - for å nevne noe24onoff er fullstappet av smarte løsninger som gjør registreringen så rask og smertefri som overhode mulig, slik at du heller kan bruke tid på oppdragene.

Minimal databruk og Offline-modus24onoff-appen bruker minimalt med mobildata - men kan også brukes offline. Det fører til ubetydelige kostnader for deg og dine ansatte.

Timeregistrering-app-oversikt-overtid-utlegg
Timeregistrering app med bilder og push-varsler
Timeregistrering app med bilder og push-varsler

Last opp bilder og registrer avvikGrundig dokumentasjon og enkel tilgang på historikk er kritisk, og et bilde sier mer enn tusen ord. Derfor har alle våre brukere ubegrenset lagringsplass.

"Har du glemt å føre timer i dag?"Appen sender et automatisk varsel på mobilen hvis man har glemt å registrere timer. Økte daglige registreringer med over 20 prosent.

Tilgjengelig på flere språk og alle mobiler24onoff appen kan lastes ned gratis på alle Android og iOS-mobiler, og hele systemet er tilgjengelig på Norsk, Engelsk, Polsk, Litauisk og Tysk - med flere språk på vei.

"24onoff er tidsbesparende, det har gitt oss mye bedre oversikt, og vi får hjelp med en gang vi har behov for det." THOMAS ROM | Bygg 1 Lyngdal. Les mer >

"Papirarbeidet" unnagjort på minutter - hjemme eller på kontoret

Ferdigbehandlet faktura- og lønnsgrunnlag - tilgjengelig med et lite klikk

timeregistrering-nett-last-ned-rapport-zoom-mobil

Tilpass innhold og last ned i ønsket formatVår verktøylinje på nett gjør det lett for deg å behandle registreringer og laste ned timelistene du trenger - uten kompromiss.

Trygg lagring av lovpålagt dataMed 24onoff kan du være trygg på at data det er lovpålagt å oppbevare ligger lagret og lett tilgjengelig for etterkontroll.

Godkjent av ArbeidstilsynetIkke la en kontroll stoppe arbeidet. 24onoff timeregistrering er gyldig dokumentasjon av utført arbeid, og har reddet dagen for mange av våre brukere.

Lønnsarter og Visma LønnMed hjelp av lønnsarter og Visma Lønn-integrasjon er lønnskjøring en smal sak i 24onoff - og vi har flere integrasjoner på vei.

timeregistrering-nett-last-ned-rapport-zoom-mobil
quote-ben-gray-93x93

"Vi er svært fornøyde med systemet, da det både er prisgunstig og lett å bruke. Vi anbefaler 24onoff på det varmeste." VIDAR BENDIKSEN | Bendiksen Entreprenør. Les mer >

Prøv enklere timeregistrering nå - helt gratis i 14 dager

100% uforpliktende - Krever ikke kredittkort - Stopp når som helst